У Смілі завершився чемпіонат міста з волейболу
Написав Administrator   
Понеділок, 01 квітня 2013, 08:50

vol5656565

Наприкінці березня у Смілі завершилися ігри Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу. Нагадаємо, що змагання проводилися впродовж 7-ми турів. Організатором турніру виступив міський відділ в справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту міськвиконкому. Учасниками змагань стали 8 волейбольних команд – 5 міських і 3 районних.  
Перед початком ігор заключного 7-го туру переможець Чемпіонату вже був відомий. Ним стала команда «Сміла-1», яка змогла здолати суперників в усіх зустрічах турніру та, за результатами набраних очок, здобула перемогу на змаганнях достроково. Втім, у суботу це не завадило «Смілі-1» вкотре підтвердити власний рівень і одержати у суботу чергову перемогу над командою «Орізон-Навігація» з рахунком 3 : 0.  
Неабияка боротьба розгорнулася за срібні та бронзові нагороди. Перед останнім туром на медалі претендували одразу чотири команди – «Ветеран», який мав у своєму активі 12 очок, команда «Мале Старосілля», яка набрала 11 очок, та «Сунки» і «Сміла», які мали по 9 очок.  
Цікаво, що доля нагород вирішувалася в очних зустрічах цих команд в останньому турі Чемпіонату. На волейбольному майданчику зустрілися спочатку «Ветеран» та «Сміла-93», де перемогу з рахунком 3 : 0 вдалося здобути «Ветерану», який і став володарем срібних медалей турніру. Бронзові призери визначалися у поєдинку між командами «Сунки» та «Мале Старосілля», де з рахунком 3 : 1 тріумфувала команда Малого Старосілля. Технічна перемога «Балаклеї» над «Локомотивом» (команда вже вкотре не з’явилася на змагання), змістила «Сунки» і «Смілу-93» в середину турнірної таблиці.  
Отже, підсумковий протокол Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу має наступний вигляд:  

1 місце – «Сміла-1», 21 очко;

2 місце – «Ветеран», 15 очок;

3 місце – «Мале Старосілля», 14 очок;

4 місце – «Балаклея», 10 очок;

5 місце – «Сунки», 9 очок;

6 місце – «Сміла-93», 9 очок;

7 місце – «Орізон-Навігація», 6 очок;

8 місце – «Локомотив», 0 очок.

По завершенні останньої гри в спортивному залі школи № 3-колегіуму відбулася церемонія нагородження команд-учасниць Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу. Участь в урочистостях взяли заступник міського голови, керуючий справами міськвиконкому Олександр Головченко, начальник відділу в справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту Наталія Маслюк та директор школи № 3-колегіуму, депутат Смілянської міської ради Тетяна Карло, повідомляє видання «Сміляночка».