У Смілі триває чемпіонат міста з волейболу
Написав Administrator   
Четвер, 14 березня 2013, 11:17

45821-volejbol-ukraina-sergej-skripka-pravo-na-oshibku-u-krymsody-uzhe333

Ігри п’ятого туру Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу пройшли цими вихідними у Смілі. Загалом у чемпіонаті беруть участь 8 команд: п’ять команди зі Сміли і три зі Смілянського району.

До вашої уваги результати п’ятого туру:

– «Орізон-Навігація» – «Сміла-93» – 3:1;

– Балаклея – «Ветеран» – 0:3;

– Сунки – «Сміла-1» – 1:3;

– Мале Старосілля – «Локомотив» – 3:0.

Відзначимо, що команда «Локомотив» не з’явилася на змагання, тож їй була зарахована технічна поразка. До речі, «Сміляночкою» було підмічено, що «Локомотив» систематично не з’являється на гру, і вже вкотре їй була зарахована технічна поразка.

За результатами очок, набраних командами в усіх п’яти турах Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу, в турнірній таблиці одноосібним лідером залишається команда «Сміла-1», яка впевнено посідає першу сходинку, маючи в своєму активі 15 очок. Гостра боротьба розгорнулася за друге та третє місця. Відразу чотири команди на даний час мають в своєму активі по 9 очок: «Сміла-93», Сунки, Мале Старосілля та «Ветеран». Лише на 3 очки відстає від них команда з Балаклеї, яка зберігає шанси вибороти призове місце. Одну перемогу та, відповідно, 3 очки має команда «Орізон-Навігація». І досі рахунок набраних очок не відкрив «Локомотив». Вже наступної суботи має відбутися шостий тур змагань, на якому продовжаться ігрові зустрічі Відкритого Чемпіонату Сміли з волейболу.

Однією з команд, що беруть участь у волейбольному турнірі, є команда Балаклеї. У перерві між ігровими зустрічами «Сміляночка» поспілкувалася з капітаном цієї команди Анатолієм Придатком, який коротко розповів:

– Я вважаю, що цей турнір цікавий, перспективний. Наша команда дуже молода (16 – 19 років), хоч є кілька гравців старшого віку. Тож основні учасники команди – це старшокласники нашої школи. Усім учасникам турніру я хочу побажати хорошої гри, – сказав гравець.

 

 

http://info-smila.ck.ua