«Черкаські Мавпи» втретє у сезоні поступилися «Миколаєву» (Звіт + відео)
Написав Стас Лопес   
Неділя, 10 лютого 2013, 19:50
delImage_9_39

МБК "Миколаїв" - "Черкаські Мавпи" - 82-75 (23:24; 26:22; 10:18; 23:11;)

Статистика:

stat3275463765342958

   Турне «Черкаських Мавп» на Південь України виявилось невдалим. Після того, як команда Йовіци Арсіча провела прекрасну серію (5 перемог в 6-ти матчах) у помаранчево-чорних настав спад. Не сказати, що черкасці провалилися в Южному та Миколаєві, але велика кількість помилок та обмежений склад не дав можливості допрацювати їм вдало наприкінці цих матчів, як результат - дві поразки.


   Ще нещодавно Йовіца Арсіч хизувався тим, що його команда має непоганий ростер і відповідно постійну ротацію складу. Саме ці два матчі дали підґрунтя не повністю погодитися з сербським наставником. Вже традиційно черкасці відчувають серйозні проблеми, якщо з їх обойми випадає бодай один основний «набій». Цього разу відсутність через травму спини Любічіча серйозно вплинула на командну гру. Нажаль за таких умов гравці дальнього запасу (Пархоменко, Сокур та й навіть Неруш) не мають ані впевненості, ані довіри тренера.


  Вийти сухим з води «Мавпам» могла допомогти хіба що феноменальна гра когось із лідерів, однак і тут нефарт: Чарльз Томас навіть з дабл-даблом в статистиці не вражає на майданчику, не показав свій максимум в цих матчах і Томас Делінінкайтіс. Не в останню чергу на гру литовця вплинула кадрова ситуація, в обох матчах Свонсон, як мінімум не вражаав, отож Делінінкайтісу часто доводилося грати на позиції розігруючого.  Зайняття не своїм ділом примусили одного з лідерів черкасців припуститися аж 10 втрат за два матчі.


   Врятуватися в сьогоднішній грі у «Черкаських Мавп» була можливість. Задля цього їм було потрібно справитися з пресингом «Миколаєва» та показати свій відсоток реалізації дальніх. Команді не вдалося ані одного ані іншого. А ключовою в грі стала четверта десятихвилинка, яку гості програли з рахунком 11:23. Головним чином посприяв перемозі своєї команди Майо, в активі якого 24 очки.


   Після чотирьох поспіль виїзних матчів помаранчево-чорні залишили за собою 8-му позицію турнірної таблиці.

 

Прес-конференція: