Волейбольний старт на Черкащині
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 08 січня 2013, 13:27

5353645646__98979789

   На Черкащині провели перший волейбольний турнір серед юнацьких команд.

   2013-ий рік на Черкащині вирішили почати не лише святковими, але й спортивними заходами. Аби вшанувати пам'ять легендарного воїна–інтернаціоналіста Павла Корчаки в Каневі відбувся традиційний волейбольний турнір. До участі у волейбольному протистоянні долучилися кращі команди загальноосвітніх шкіл міста та району. Честь Канівщини відстоювали спортсмени Степанецької ЗОШ та Ліплявського НВК. Окрім цього свої сили на спортивному паркеті випробували ще дві команди ЗОШ №1  та ЗОШ №4. Проходили змагання у спортивному залі Канівської ЗОШ №1.

888__657657575756 

   Тривало спортивне протистояння протягом дня.Проте фортуна посміхнулася лише кращим з кращих. У підсумку, як повідомляє офіційний сайт міста Канева, перемогу, головний трофей чемпіонату, солодку та грошову винагороду виборола команда степанчан. Ще одну грошову винагороду за гарну гру та звання кращого гравця волейбольного турніру  отримав спортсмен – Михайло Момро. Срібло турніру дісталося команді  ліплявських спортсменів, бронза – опинилася у руках минулорічних переможців Канівської ЗОШ №1.

   Нагадаємо, волейбольний турнір пам'ять легендарного воїна–інтернаціоналіста Павла Корчаки є традиційним і цього року проводився вже 25-ий (ювілейний) раз.