Екс-гравець черкаського «Азоту» - Юрій Гладир запалює в Лізі Чемпіонів!
Написав Стас Лопес   
Середа, 31 жовтня 2012, 12:00

Gladyr61476

    Один з найважливіших волейбольних турнірів Світу – Ліга Чемпіонів не обходиться без яскравих виступів екс-гравців черкаських клубів. Зважаючи на те, що з минулого сезону Черкащина позбулася представництва в професійних волейбольних лігах «Черкаський спорт» може лише пригадувати тих хто тішив місцеву публіку. Один з найвідоміших нині волейболістів – екс-гравець черкаського «Азоту» - Юрій Гладир зараз на слуху у всій волейбольній Європі. Наразі перший темп виступає в складі команди польської «+Ліги» - «Закса». Колектив зі скромного міста Кендежен-Козле наразі лідирує в одному з найсильніших чемпіонаті Європи. Після п’яти турів «Закса» йде без поразок, причому в неділю на виїзді обіграла флагмана польського волейболу – «Скру» з Белхатова – 3:2.

 

   Вчора в ночі «Закса» підтвердила, що знаходиться «на ходу» в матчі Ліги чемпіоні. В Белграді поляки не залишили сліду від місцевої «Цервени Звезди» - 3:0. Одним з найрезультативнішим гравцем команди став наш Юрій Гладир. Це друга поспіль перемога поляків в Лізі чемпіонів, до цього вони в суху обіграли французький «Тур».

 

Gladir6483

    На старті цього сезону наш Юрій Гладир, який полюбляє міжсезоння провести в Черкасах, є одним з лідерів польського клубу. Так після останньої гри відвідувачі офіційного сайту «Закси» на питання про найкориснішого гравця команди віддали українському блокуючому третє місце. Цікаво, що цю позицію Юрій розділив з легендарним польським гравцем – Павелом Загумним.

 

av1522280_10151097000556482_359902498_n

Зображення Гладира красується на клубному автобусі