Черкаські волейболісти із золотом
Написав Administrator   
Вівторок, 04 вересня 2012, 06:10

bart200906fxcbcvbcv09231352-350x350

   Черкасці у складі збірної команди України з волейболу вибороли золото.

   Збірна команда України з волейболу, у складі якої була черкасці Олександра Терещук та Микола Остапенко (тренер збірної), перемогли у фіналі чемпіонату Світу з волейболу серед спортсменів із вадами слуху команду США серед та вибороли золото для України.   Нагадаємо, чемпіонат відбувався  наприкінці серпня у Софії (Болгарія).

   Про останні спортивні досягнення черкащан йшла мова і на останній прес-конференції голови обласної державної адміністрації, Героя України Сергія Тулуба. Так, відповідаючи на запитання журналістів про подальшу підтримку спортсменів області, Сергій Борисович зазначив: 

   «Ми розуміємо, що нам потрібно працювати над розвитком спортивної інфраструктури, піклуватися про відповідну оплату тренерської праці, для того щоб у людей була мотивація працювати. Уряд України вже почав вводити стимули для тренерів і спортсменів, готує план модернізації тренувальних баз та оновлення спортивного інвентарю. Однак і ми теж на місці не чекаємо якихось поштовхів. Так, у серпні 2011 року було відкрито спортивний стадіон у селі Паланка Уманського району, з сучасним футбольним полем, легкоатлетичними доріжками, волейбольним та баскетбольним майданчиком. А у червні цього року в селі Білозір’я відбулося відкриття новозбудованого стадіону та спортивного багатофункціонального майданчика», – говорить Сергій Тулуб.  

   Крім того, за словами очільника області, протягом 2011 року в області збудовано та відкрито 31 спортивний багатофункціональний майданчик. А цього року заплановано звести ще 19 спортивних майданчиків та 6 міні-футбольних полів зі штучним покриттям.

   «Обласна влада пишається також і досягненнями черкаської футбольної команди «Славутич», яка протягом останнього часу мала дуже непогані результати і здобула собі таким чином багато прихильників», – підкреслив Сергій Тулуб.

 

 

 

 

 

 

 

oda.ck.ua