Черкаси «волейболять»
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 26 червня 2012, 11:02

myach_ulibka

   Визначено кращих волейболістів Черкащини. У місті закінчився дводенний Відкритий чемпіонат Черкаської області з пляжного волейболу.  

   Замість паркету тут пісок, замість звичного освітлення – сонце. Все це про пляжний волейбол, який за останні декілька років став одним із найулюбленіших видів спорту черкащан. Доказом цього є дводенне волейбольне протистояння кращих команд Черкащини, яке за лічені години перетворило пляж «Живчик» на величезну трибуну. Поспостерігати за спортивним протистоянням на піску завітало близько сотні черкаських любителів волейболу.

   Гарячий пісок, палюче сонце та надзвичайний спортивний азарт ні на хвилину не покидали змагальників та вболівальників Відкритого чемпіонату області з пляжного волейболу. Близкьо півсотні волейболістів два дні поспіль визначали кращих майстрів пляжного волейболу Черкащини. Цього року до участі у змаганнях долучилося 39-ть команд, а саме: 21-на чоловіча, 12-ть жіночих та 6-ть ветеранів.

   Не було рівних серед представниць прекрасної частини людства непереможному тандему Ірини Ходосовській та Яні Каган, які із першої партії задали переможний тон гри, який забезпечив їм 100% перемогу. У чоловіків на п'єдестал першості зійшла команда Булатецький-Романенко, які просто не лишили шансів суперникам. У категорії ветерани найкращою була команда Віталія Прокопенка, Олександра Лиса та Сергія Середи, які подарували справжнє шоу любителям класичного пляжного волейболу.