Черкаський «Імпексагро» четвертий в Україні
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 14 травня 2012, 09:36

018-2

 

   Представник черкащини у волейбольній Сурперлізі –«Імпексагро-Спорт» не зумів створити дива і зачепитися за медалі цьогорічного чемпіонату. Команда Віктора Михальчука перед заключним туром фінальної четвірки серйозно розраховувала на бронзу. На цей же комплект нагород подивлявся і лубенський «Фаворит», який і приймав останній тур. Фактично все вирішилося в очному протистоянні «Імпексагро» та «Фаворита». Незважаючи на виграний стартовий сет – 28:26 черкасці не зуміли нав’язати боротьбу своєму головному супернику. Подальші три сети «Фаворит» виграв доволі легко і оформив загальну перемогу – 3:1. В додачу до цього успіху на полтавському паркеті фаворитівці виграли і в новоспеченого чемпіона України – харківського «Локомотива» - 3:2.

   Щодо чемпіонської розбірки то доля золота також визначилась другого ігрового дня цього туру. В очному протистоянні «Локомотив» втретє, за останні чотири матчі, обіграв «Кримсоду» і підтвердив свій статус лідера українського чемпіонату. Чемпіонату, рівень якого з кожним роком повзе в низ.

 

   Попри доволі непоганий виступ в сезоні доля черкаського «Імпексагро» не виглядає безхмарною. Як ми вже й писали через фінансові проблеми черкасці можуть припинити своє існування. Є неофіційна інформація про те, що руку допомоги клубу може простягнути черкаський «Азот» в особі його власника Дмита Фірташа. Однак поки за межі чуток це не виходило.

 

1. «Локомотив» 12 матчів, 28 очок, 32-13 партії
2. «Кримсода»   12 , 27, 28-12
3. «Фаворит»     12, 10, 13-30
4. «Імпексагро» 12, 7, 12-30