«Імпексагро» може припинити своє існування
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 01 травня 2012, 10:26

impexx_f3cca9d7

   Сезон 2011-2012 може стати крахом для черкаського волейболу. На старті цього сезону канув у лету один із найтитулованіших клубів нашої держави – жіночий «Круг». А вже за кілька днів свій останній офіційний матч в історії може зіграти чоловічий «Імпексагро». Проблеми з фінансуванням протягом всього сезону дошкуляли черкаській команді. Нині волейболісти мають серйозну заборгованість по зарплатні. Як стало відомо «Черкаському спорту», фінансування волейбольного віце-чемпіона Суперліги взагалі може припинитися. Нині в клубі шукають нових спонсорів, які могли б допомогти врятувати команду.

 

  Нагадаємо, що, попри власні проблеми, зараз «Імпексагро» бореться за нагороди вітчизняної Суперліги і 3-5 травня прийме тур фінальної четвірки. Цілком вірогідно, що ці матчі можуть стати останніми в нетривалій історії команди. Максимальним досягненням цього клубу було минулорічне срібло Суперліги та друге місце в розіграші Кубка України.

   Якщо фінансова трагедія таки припинить існування «Імпексагро», то Черкащина, яка ще нещодавно вважалася столицею українського волейболу, взагалі опиниться без представника в Суперлігах. Не так давно наш регіон мав одночасно трьох призерів українських топових чемпіонатів.