Волейболістки черкаської КДЮСШ №1 вдало грають на всеукраїнській арені
Вівторок, 13 лютого 2018, 09:05

1302 дитяча ліга 1

У Черкасах у спортзалі школи №18 відбулися матчі III туру чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу (дівчата 2004 р. н. і молодші)

У змаганнях взяли участь команди груп «В» і «С»:

м.Ніжин КДЮСШ

Кобеляцька ДЮСШ

Калинівська ДЮСШ «Авангард»

м.Біла Церква «Спортліцей»

м.Біла Церква ДЮСШ «Юність»

м.Чернігів КПНЗ ДЮСШ м.Біла

Одеська обл. «Фортеця» Балтська ДЮСШ

м.Черкаси КДЮСШ-1

Завдання команд була якомога більш набрати очок після трьох турів для потрапляння до 12 кращих команд, які далі продовжать свої виступи у IV турі чемпіонату України. Команда КДЮСШ №1 Черкаської міської ради на чолі з тренерами Новгородченко Тетяною Кирилівною, Сахнюк-Барановою Тетяною Петрівною із поставленим завданням впоралася і продовжить боротьбу за нагороди у наступному етапі змагань. У волейболісток черкаської КДЮСШ №1 4 перемоги та 1 прикра поразка з рахунком 2:1 від команди з м.Білої Церкви «Спортліцей».

 

1302 дитяча ліга 2

 

Адміністрація КДЮСШ №1 Черкаської міської ради дякує за підтримку та допомогу у проведення цих змагань заступника міського голови Ігоря Волошина, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максима Зеленського. Окрема подяка директору Черкаської СШ №18 Грищенко Василію Володимировичу за надання спортивного залу для підготовки та проведення чемпіонату України.

 

Інформація надана адміністрацією КДЮСШ №1