На Черкащині змагалися за волейбольний кубок
Написав Administrator   
Середа, 28 березня 2012, 06:35

s640fdfddfgdfgfdx480  Нещодавно відбувся п’ятнадцятий турнір з волейболу на кубок районної газети «Вісник Городищини». Як повідомляє «Рres-Сentr», змагатися за почесний трофей вийшли вісім команд: три з Городища, дві з с. Хлистунівка, по одній з Валяви, В’язівка, Старосілля. Зібралися справді серйозні суперники, адже чотири із заявлених команд грають у престижній "Златогор-Лізі".

   Змагання розпочалися з ігор у двох підгрупах. Тому завзяті волейбольні баталії проходили відразу на двох майданчиках – спортзалі спорткомплексу "Колос" і спортзалі аграрного коледжу. Скрізь було багато уболівальників, які завзято підтримували свої улюблені команди. І гравці не розчарували – демонстрували добру фізичну підготовку, технічну гру, цікаві тактичні дії.

   «До фіналу вийшли команда села Старосілля і "Кристал" з Городища – Фінал видався надзвичайно динамічним, захопливим. За кожне очко боролися з таким завзяттям, ніби на кону були щонайменше олімпійські медалі! Перемогла команда Старосілля! Переможці отримали перехідний кубок та призи. До речі, сам почесний трофей цього року абсолютно новий, має сучасний дизайн, на вигляд більш представницький. Кубок районної газети започаткували у 1997 році. Щороку в турнірі брали участь від 4 до 8 команд. Найчастіше перемогу здобували волейболісти із Хлистунівки і Старосілля», – розповідає Ольга Дяглюк, редактор «Вісника Городищини».