Стартував чемпіонат Черкас «Златогор-ліга» з волейболу серед чоловіків
Середа, 13 грудня 2017, 09:11

1312 волейбол

Вперше на попередньому етапі змагань міського турніру з волейболу команди грають у два кола

 

Змагання щорічно проводяться департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, обласною організацією ФСТ «Спартак» та за підтримки торгової марки «Златогор».

За ініціативи та погодженням з учасниками змагань  до Положення про проведення Чемпіонату цьогоріч внесено суттєві зміни, так на попередньому етапі змагань ігри проводяться з трьох партій до рахунку 25 набраних очок у партії однією з команд без обов’язкової  різниці у 2 очки, при цьому перемога у кожній з партій дає команді одне залікове очко до турнірної таблиці.

Також вперше на попередньому етапі змагань команди грають у два кола, що передбачає по дві гри між кожною з команд.

Про професійну підготовку команд до Чемпіонату, налаштованість гравців на спортивну боротьбу та бажання продемонструвати свої технічні та вольові якості показали вже стартові матчі в яких вболівальники та фахівці волейболу мали можливість спостерігати та насолоджуватись боротьбою команд за кожен м’яч та очко а також технічними можливостями гравців.

 

Результати матчів перших турів Чемпіонату:

«Коло друзів» – «Азот» 3:0

ЧІПБ  – «Златогор» 1:2

«Україна єдина» – Трансгаз 2:1

«Азот» – ЧІПБ 2:1

«Златогор» – Трансгаз 1:2

«Україна єдина» – «Коло друзів» 2:1

Трансгаз – ЧІПБ 3:0

 

Наступний тур відбудеться 17 грудня, початок о 10-00 год. у спортивному залі ЧНУ за  адресою бул.Шевченко 79, корпус №3

 

 

Календар змагань передбачає проведення матчів попереднього етапу Чемпіонату до квітня місяця 2018 року. Фінальна частина буде проведена за системою плей-оф  у квітні місяці у ПС «Будівельник».