"Імпексагро": без проблем з "Буревісником"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 16 березня 2012, 17:20

impexagrowinburevesntkik2012-02-04_00005Черкаський "Імпексагро-Спорт" з рахунком 3 : 0 на виїзді перемагає чернігівський "Буревісник".

У рамках передостаннього, 13-го туру волейбольної Суперліги "аграрії" без особливих проблем здолали "Буревісник". За тур до завершення чемпіонату кожна перемога має велике значення, адже наша команда нині перебуває на четвертій сходинці, яке не дає права грати у плей-оф. Від третьої сходинки черкасці відстають на одне очко, тому черкаська команда має витиснути максимум із ігор які лишилися.

У сьогоднішньому, першому матчі 13-го туру "Імпексагро" переграло чернігівський "Буревісник", який зазвичай вдало грає на своєму майданчику. Однак "дати бій" черкасцям "буревісникам" не вдалося. "Аграрії" взяли гору у всіх трьох партіях, перемігши в загальному 3 : 0. У першій партії черкасці перемогли з найбільшим відривом, 25 : 14. У другому сеті черкаська команда переграла господарів з рахунком 25 : 20. А-от найбільша боротьба точилася у третій партії. Чернігівські волейболісти до кінця сету не поступалися, дихаючи в спину черкасцям. Але у підсумку "Імпексагро" продемонстрував холоднокровність в заключних розіграшах партії, оформивши перемогу з рахунком 26 : 24.

Отже, "Імпексагро" заробило максимум очок у першому матчі туру. Завтра о 12-й пройде друга гра між цими командами. А заключний тур волейбольної першості відбудеться у Черкасах, де "Імпексагро" прийматиме хмельницький "Новатор". Фактично у цьому матчі визначатиметься доля плей-оф.