Золотий дубль «Златогора»!
Вівторок, 13 червня 2017, 09:46

130617 3

Фінішували відкриті обласні змагання з волейболу у двох вікових категоріях серед аматорських чоловічих команд

 

Після багаторазових переносів за повідомленням voleyland.ck.ua фінальний ігровий день було вирішено почати з півфінала «ТрансГаз» – «Сокіл». Спортивні пристрасті панували на майданчику з перших розіграшів. Фактично «Сокіл» в кожній партіі мав невелику перевагу, але кінцівка була за «ТрансГазом», в якому як завжди справжнім лідером був Сергій Середа. Переламною була 3 партія, яка не без фарту закінчилася з рахунком 36-34 на користь «ТрансГазу». «Сокіл» не зміг зібратись, та програв гру 1-3 посівши разом з «Азотом» 3-є місце (ігри за 3-є місце не проводились).

Безумовно така складна гра в півфіналі забрала багато сил у «ТрансГаза» і в фіналі  їм на жаль не вдалося нав’язати боротьбу. 3-0 беззаперечна перемога «Златогору». Бойовий склад – протягом сезону було виграно всі ігри, віддавши всього декілька партій.

Закінчувала складний та емоційний день фінальна гра ветеранів 40+ між командами «Сокіл» – «Златогор». Якщо «Сокіл» грав фактично тим же складом що й в молодіжному чемпіонаті (всього 1 заміна), то все ж таки в «Златогорі» зібрані кращі з кращих. Середа С. та Нудьга Б. взагалі вимушені були грати 3-ю гру поспіль! Та не дивлячись на втому гравці обох команд в напруженій боротьбі розіграли 5 партій.  Рахунок по партіях 3-2 – «Златогор» робить чемпіонський дубль сезону 2016-17 рр.

Пам’ятними призами були нагороджені кращі гравці чемпіонату Булатецький М., Регурецький Р., Середа С.