Студентки-волейболістки визначали сильнішу команду
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Понеділок, 17 квітня 2017, 10:25

170417 01

В спортивному залі політехнічного технікуму відбувся весняний турнір з волейболу серед представниць прекрасної статі людства

 

В змаганнях прийняли участь команди: Черкаського політехнічного технікуму («Астра-ЧПТ»), Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, КДЮСШ №1 (Черкаси) та збірна команда міста Чигирин. Учасники змагалися за олімпійською системою. В першій півфінальній зустрічі перемогу святкували дівчата з команди «Астра-ЧПТ», перемігши суперниць з Чигирина – 2:1. У другому півфіналі впевнену перемогу на ЧНУ здобула команда КДЮСШ – 2:0. У грі за третє місце сильнішими були студентки Черкаського національного університету. А перше місце виборола команда КДЮСШ №1 (Черкаси), яка обіграла господарок змагань з рахунком 2:0. Всі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та цінними подарунками .

Команда Черкаського політехнічного технікуму, яка була організатором змагань, висловлює окрему подяка Черкаському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (Саватулін Костянтин), та виконавчому директору фірми «Астра» в Черкаській області Шпаку О. Г. за активну співпрацю у проведенні змагань.

 

170417 02