Черкаський "Імпексагро" розібрався з "Юр.Академією"
Написав Стас Лопес   
Четвер, 01 березня 2012, 18:27

 zaika

"Імпексагро" - "Юр.Академія" 2:1 (22:25; 25:11; 25:21; 25:21)

 

   Сьогодні в Черкасах стартував 12-й тур чоловічої волейбольної Суперліги.

Черкаський «Імпексагро» та «Юридична Академія» сьогодні відкрили 12-й тур чоловічої волейбольної Суперліги. Обидві команди в цьому сезоні мають різні турнірні завдання. Юристи намагаються піднятися з дна турнірної таблиці, а черкаські аграрії чимдуж борються за місце в плей-оф. Зважаючи на те, що до фінішу першого кола чемпіонату залишилося лише три тури, втрачати очки в домашньому матчі було б для «Імпексагро» якось негоже, а можливо навіть фатально.

   Незважаючи на це, вже на старті матчу вони «впіймали гаву» і віддали стартовий сет – 22:25. Це сталося переважно через огріхи в захисті. В другій партії команда Михальчука схаменулося і під тиском свого авторитетного тренера скоротила ці помилки до мінімуму та посилила власну подачу. Ці зміни призвели до зовсім іншої картини на паркеті та перемоги з найрозгромнішим рахунком в партії за весь сезон – 25:11!

   Перевівши подих, а точніше «повитягавши цвяхи» з власного майданчика в другій партії, молоді юристи зрозуміли, що моментом «ікс» має стати третій сет. За перемогу в ньому обидва клуби боролися, немов за останнє зерно хліба в часи голоду. В підсумку, голоднішими до перемоги були господарі, а особливо два корінні черкасці: Заїка та Гребенюк. Не в останню чергу завдяки їх зусиллям, «Імпексагро» вчисту забрав кінцівку сету, а разом з нею і перемогу – 25:21. В четвертому сеті на моральному піднесенні, але все ж з боротьбою «Імпексагро» виграв – 25:21 Загальний підсумок матчу – 3:1 для черкасців.    Другий матч між цими командами розпочнеться в ПС «Будівельник» завтра о 13.00.