Черкаські орієнтувальники з новими нагородами
Написав Administrator   
П'ятниця, 13 липня 2012, 06:56

sportorientyr-5697Pictogram_Orienteering

   Черкаські спортивні орієнтувальними виборювали призи Туру Дружби «Славутич».

     13 команд зі всієї України 5-8 липня у с. Яснозір’я боролися за нагороди ХХІV Відкритих всеукраїнських юнацьких змагань зі спортивного орієнтування Тур Дружби «Славутич». Черкаси були представлені вихованцями комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

      Черкаські спортсмени на класичній дистанції в заданому напрямку здобули срібло та 4 бронзи. Серед 12-річних хлопців другим був Богдан Зачишигрива. Серед дівчат цього ж віку Аліна Миронюк була третьою. Третіми також стали Анастасія Зелена (ж-10), Дарина Запісочна (ж-14), Денис Андрущенко (ч-18).

      На середніх дистанціях в заданому напрямку не було рівних черкасцям Богдану Зачишигриві (ч-12), Вікторії Позняковській (ж-12) та Анжелі Ткаченко (ж-14). Анастасія Зелена на цій дистанції серед 10-річних дівчат приміряла бронзу.

      У цілому в змаганнях взяло участь понад 180 осіб. У загальнокомандному заліку першою стала спортивна школа «Олімп» (м. Южноукраїнськ), другою черкаська КДЮСШ, третьою – луганська «Север».

     Наступними змаганнями, в яких візьмуть участь наші спортсмени, стануть Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат, які 22-27 липня прийме с. Всесвятське, що на Дніпропетровщині.

 

 

 

 

rada.cherkasy.ua