Черкаський веслувальник поїде захищати честь України
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 09 липня 2012, 06:51

ti675555665656mthumb

   Черкаський спортсмен-веслувальник Олександр Скороход зарахований до збірної команди України з веслування на байдарках і каное.

   Своїми вміннями та спортивними навиками у веслуванні здивував всіх студент АПБ Олександр Скороход, який  «засяяв» на всеукраїнській першості. На чемпіонаті України  з веслування на байдарках і каное серед студентів черкаський спортсмен продемонстрував досить високий рівень підготовки та з легкістю увійшов у число кращих. Змагання проходили у Полтаві.  Цілих п’ять днів кращі спортсмени-веслувальники країни змагалися за звання кращих у водах мальовничої річки Ворскла. Загалом, до участі у Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное долучилося понад 70 студентів зі 23-х вищих навчальних закладів та трьох коледжів країни.

   Загалом, черкаський спортсмен Олександр Скороход засвідчив досить високий рівень підготовки та, як зазначає АПБ, став чемпіоном одразу на двох дистанціях – «каное-двійка» 200 метрів та «каное-четвірка» 200 метрів. Винагородою для переможця стало зарахування до збірної команди України з  веслування на байдарках і каное та путівка на Чемпіонат світу серед студентів, що відбудеться наприкінці серпня у Росії.