Мірялися силою
Написав Administrator   
Неділя, 08 липня 2012, 15:21

fgfdgdfgdfgdfgdfgindex2

   На Черкащині у мальовничому селі Будище, на території спортивних майданчиків загальноосвітньої школи, в рамках ІІ районних сільських спортивних ігор днями відбулися богатирські змагання. Міцність духу та фізичний гарт у підніманні гир, перетягуванні канату та армрестлінгу демонстрували спортсмени 14 сіл району.

   На урочистому відкритті учасників змагань вітали голова районної ради Микола Смірнов, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Чабан, сільський голова Григорій Приходько, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Іван Урста. Чудову атмосферу підтримки створили самодіяльні артисти Лозівського клубу. Кожен учасник зміг пригоститися чаєм, солодощами та мінеральною водою.

   Найсильнішими земляками у гирьовому спорті виявилися Сергій Ярошенко с. Хацьки (вагова категорія до 60 кг), Дмитро Бабіч с.Червона Слобода (вагова категорія до 65 кг), Дмитро Швиденко с. Руська Поляна (вагова категорія до 70 кг), Іван Семеняка с.Худяки (вагова категорія до 75 кг), Ігор Журба с. Свидівок (вагова категорія 80 кг), Ілля Тищенко (вагова категорія до 90 кг) та Віталій Коренев (вагова категорія більше 90 кг) з Хацьок.

   DSC00fsdfdfgdr2512-300x210Володарями срібних нагород стали Андрій Брус (с. Будище), Сергій Титаренко (с.Мошни), Микола Зозуля (с.Будище), Сергій Кошовий (с.Червона Слобода), Ігор Кущенко (с.Руська Поляна), Іван Журба (с.Байбузи), Денис Гапоненко (с.Руська Поляна). Бронзові нагороди у цьому виді спорту вибороли Богдан та Микола Ключки з Хацьок, Віталій Бровченко з Руської Поляни, Олег Матухно з Будищ, Олександр Майборода з Руської Поляни та Руслан Хабло з Лесьок.

   Переконливу перемогу у армрестлінгу присуджено будищанину Володимиру Гречусі у вазі більше 90 кг, руськополянцю Богдану Кривошеї вагою до 90 кг та жителю Мошен Руслану Муцалханову у ваговій категорії до 70 кг. На другу сходинку п’єдесталу піднялися Владислав Білоусько з Свидівка, Сергій Кучугур ний з Худяків та Сергій Білогуб з Руської Поляни. Бронзовими призерами стали Сергій Куліш та Віталій Петух з Червоної Слободи, Ігор Качко з Худяків.

   Змагання з перетягування канату відібрали найбільше сил. Але перемогу здобули руськополянці у богатирів Будища та Софіївки. Сила у поєднанні з розумом та спортивна Фортуна допомогли команді Свидівка отримати срібні медалі, а справжня витривалість зробила силачів Софіївки бронзовими призерами.

   У загальнокомандному заліку ІІІ місце у змаганнях посіла команда с. Свидівок, ІІ місце – у команди Хацьок, на І – спортсмени Руської Поляни. Атмосфера завзятості та здорової конкуренції перетворилися на справжнє спортивне шоу і велика підготовча робота будищан увінчалася успіхом.

 

 

 

 

 

 

cherkassy-rda