Черкаси визначали кращих бадмінтоністів
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 02 липня 2012, 06:02

-----98889956

   Майстри ракетки та волана визначали найвправніших на чемпіонаті міста з бадмінтону.

   У місті вперше відбувся чемпіонат Черкас з бадмінтону. Помірятися силами та вправністю у найшвидшому виді спорту на змагання завітало близько півсотні спортсменів. На ігрових майданчиках спорткомплексу зібралися як початківці, так і досвідчені бадмінтоністи. Змаганнях проводилися у декількох категоріях серед юнаків та дівчат. На майданчик виходили спортсмени 1999-2000 років народження.

   У категорії «юнаки» змагалося 16 спортсменів, представниць прекрасної статі було у двічі більше – 32-ві спортсменки. Золото чемпіонату міста серед юнаків виборов бадмінтоніст Стас Лук’яненко. Почесне срібло дісталося – Денису Гребенюку, а бронзу виборов  черкащанин Владислав Рейдало. Не відстали від сильної частини людства і представниці прекрасної, які продемонстрували досить високий рівень підготовки. Пальму першості здобула черкаська бадмінтоністка Катерина Чорна. Поступилася переможниці та стала срібною призеркою чемпіонату міста спортсменка Олександра Омельчук, яка продемонструвала досить професійну та цікаву гру. Третьою призеркою та володаркою бронзової нагороди чемпіонату у категорії «дівчата» стала бадмінтоністка Людмила Даниленко.

   Наразі черкаські бадмінтоністи уже розпочали підготовку до майбутніх змагань, одним із найвідповідальніших з яких стане чемпіонат України, який запланований на осінь 2012-го року. Заняття з юними бадмінтоністами проходять на базі загальноосвітніх шкіл під керівництвом кваліфікованих тренерів.