Віталій Кличко в Черкасах!
Написав Стас Лопес   
Четвер, 21 червня 2012, 16:30

 klichko  

   Супербоксер завітав до обласного центра з метою відкрити спортивний майданчик презентований місту Фондом братів Кличко. Цей сучасний майданчик був офіційно відкрито в сквері «Надія», що знаходиться на вулиці 30-ть років Перемоги.

Майданчик в сквері Надія став 104-м, який збудував фонд Братів Кличко по всій Україні в рамках проекту «Клич Друзів». Чотири з них вже нещодавно були встановлені на Черкащині. Відкриття спортивного майданчика організатори перетворили на справжнє шоу з різноманітними естафетами і конкурсами. Для більшості відвідувачів черкаського скверу поява головної боксерської зірки Східної Європи стала значно важливішою ніж будівництво безпосередньо самого майданчика. Не встиг Віталій Кличко підійти поближче до людлу, як його миттєво оточило широке коло прихильників. Були й ті хто хотів з ним відразу помірятися силами. Так сміливий хлопчик відразу накинувся на зірку в боксерських рукавичках. Жарт Кличко оцінив і довго не відпускав малого з власних рук. Промова українською і загравання з публікою – цим потішив боксер аудиторію далі. Зокрема зізнався, що полюбляє приїздити на Черкащину, адже його коріння належить саме нашому регіону.

 

klichko238773534

 

«Етнічно Черкащина – це моя батьківщина, тут народилися мої батьки і ми любимо з Володимиром приїздити сюди. Нажаль часу бракує і буваємо тут не часто, але коли вдається завжди їдемо. Приємно, приїздити в будь яку область з соціальними і ініціативами і приємно, що вони вдаються. Це вже четвертий спортивний майданчик на Черкащині і я переконаний, що не останній», - зазначив Віталій Кличко.


   Від загальних моментів Кличко перейшов до практики і одним з перших випробував подарований майданчик. Найбільше часу він провів біля баскетбольного кільця. Все таки зріст дозволяє бути на висоті і в цьому виді спорту. На завершення свого візиту в сквер «Надія» Віталій Кличко провів масштабну афтограф-сесію. Час збігав, а бажаючих менше не ставало. Поволі Віталій Кличко пересувався до автомобіля, а за ним йшов довжелезний шлейф бажаючих отримати дорогоцінний автограф. Зрештою більшість таки скористалися піднятим настроєм боксера. Гарний настрій був і в сімї Романенових. Мало хто знав, що саме ця скромна і доброзичлива родина і стала головним ініціатором візиту зірки в сквер «Надія». Саме вони, спільно з дирекцією парків Черкас надіслали заявку до Фонду Кличко задля отримання майданчика.

 

   Після відкриття спортивного майданчику Віталій Кличко вирушив на ще низку офіційних заходів запланованих в Черкасах на сьогодні. Завтра він відвідає Городищенський район.

 

klichko387649

За мить до слем-данка