Кращі спортсмени з Черкащини відпочинуть у Феодосії разом з олімпійцями
Написав Administrator   
Понеділок, 18 червня 2012, 06:03

1307988705_28_30_09_football_barashi4545454k  На Черкащині відбулись турніри з міні-футболу на призи народного депутата України Віктора Коржа серед команд загальноосвітніх шкіл Золотоніського, Канівського та Черкаського районів. На запрошення до дітей приїхав і знаменитий футболіст, один з трьох українських володарів «Золотого м’яча» Ігор Бєланов.

   Турніри пройшли на міських стадіонах у Каневі та Золотоноші, а також на стадіоні загальноосвітньої школи у селі Яснозір’я Черкаського району. Загалом змагалися за призи 17 команд. У Золотоніському районі перемогла команда села Шабельники, у Черкаському – села Яснозір’я, у Канівському – команда ЗОШ №3. Усі команди, які брали участь у турнірі, отримали м’ячі з автографом Ігоря Бєланова та заохочувальні призи від голови ФСТ "Динамо" Віктора Коржа.

   Але найголовнішою нагородою для юних спортсменів стала поїздка трьох команд на відпочинок до Феодосії – на базу олімпійського резерву, де діти зможуть побачити наших спортсменів, що готуються до виступів на цьогорічній Олімпіаді у Лондоні. Перші дві групи юних спортсменів із Золотоноші і Канева відправились до Феодосії уже 13 червня, а команда футболістів з Яснозір’я відправлятиметься наступного тижня.

   «Спорт – це постійна робота, постійне загартовування характеру і величезна самодисципліна, – констатував Віктор Корж. – Дитина, яка поставила собі за мету досягти результатів у спорті, завжди зможе реалізувати себе у житті, знайти своє місце і досягти будь-яких вершин. Треба об’єднати зусилля усіх дорослих, щоб ростити нашу молодь спортивною, здоровою та цілеспрямованою», – наголосив народний депутата проводжаючи дітей на відпочинок.

 

 

 

 

pres-centr.ck.ua