В Черкаси привезли Золотий м’яч
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 15 червня 2012, 13:51

belanov21875461253123   

   Свою знакову нагороду презентував жителям черкащини легендарний футболіст – Ігор Бєланов , який став почесним гостем турніру з міні-футболу. Черкаси-Яснозір-Канів – за таким маршрутом протягом кількох днів відбувався турнір ФСК «Динамо» з цього виду спорту серед юних спортсменів, на який і завітала футбольна зірка. Учасники змагань окрім того, що боролися за нагороди , мали змогу поспілкуватися з легендами вітчизняного спорту.

   Зараз Ігор Бєланов активно бере участь у розвитку футболу серед молоді. Зокрема відкриває свої школи. За його словами у перспективі створення такого ж закладу і на Черкащині.

«Для того, аби чогось досягнути потрібно мріяти. Колись мене не зарахували до футбольної секції через малий зріст. Ви самі бачите до чого це привело. Пітрібно проявляти характер і прагнути лише до перемоги», - говорить Бєланов.


   Іменитий футболіст завітав на Черкащину разом із головою фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»  та віце-президентом Національно Олімпійського комітету - Віктором Коржем. Юнацький турнір з міні-футболу гості відкрили в стінах АПБ імені Героїв Чорнобиля. Там по спілкувалися з курсантами, які мали можливість сфотографуватися з золотим м’ячем.