Сергій Тулуб: «Мене особливо вразила реакція юних уболівальників»
Написав Administrator   
Четвер, 14 червня 2012, 06:18

f98e1d23e62b3ffddfce5e729a956490a79e6

Губернатор Черкащини Сергій Тулуб захоплюється футболом і навіть зараз іноді ганяє м’яча. Тому-то він, звісно, не міг пропустити такого важливого та відповідального матчу як «Україна – Швеція».

«Це не просто гра – це єднання нації, це можливість показати Європі, на що здатна Україна, на що здатні українці», – сказав Сергій Борисович в коментарі для "Прес-Центру".

«Особисто я, хоча й бажав перемоги Україні, шанси оцінював 50 на 50, – зізнається Сергій Борисович. – Самі розумієте, обидві команди складаються з відомих та шанованих у всьому світі гравців. І тим радісніше, що злагоджена професійна гра українських футболістів принесла нашій команді перемогу, чим надзвичайно порадувала усіх українців».

Сергія Тулуба особливо вразила реакція юних уболівальників. «Саме такі моменти виховують справжніх патріотів! – наголосив він. – Не відводячи погляду від м’яча, за українську збірну вболівав і мій онук».

Губернатор висловив сподівання, що такий вдалий старт стане запорукою подальших перемог нашої збірної на чемпіонаті. І ми станемо не просто країною, що на високому рівні приймає Євро–2012, ми станемо державою-переможцем цього футбольного чемпіонату. «Я дуже б цього хотів», – підсумував губернатор.

 

pres-centr.ck.ua