Черкаські фітнесисти вибороли Кубок світу
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 13 червня 2012, 05:21

C8767978987963AA8FBh1ak

Із Кубком світу у руках завершили свої виступи у цьому сезоні черкаські фітнесисти Олексій Горішний та Анна Круковська.

 

Минулого вікенду, 9-10 червня, у Будапешті пройшов один із наймасштабніших та найграндіозніших чемпіонатів з фітнесу – Кубок світу. Найкрасивіші та найсильніші люди планети з’їхалися туди аби визначити кращих та поборотися за почесний трофей змагань. Серед учасників була і команда спортсменів з Черкас – Олексій Горішний та Анна Круковська. До змагань цей тандем готувався надзвичайно наполегливо. Напередодні Кубку світу цей непереможний тандем виборов золото українських та європейських змагань. Проте, на цьому чемпіони не зупинилися, тому вирушили підтверджувати звання кращих на змагання світового рангу.

Попри жорстку конкуренцію та неймовірну кількість сильних та фактурних учасників, українські спортсмени не лишилися непоміченими.

«Будапешт неймовірно гарне місто, мабуть одне з найгарніших у Європі. Дуже порадував рівень організації змагань, адже ми були забезпечені чудовими номерами в готелі, годували нас дієтичною їжею тричі на день. Щодо суперників, то найзапекліше протистояння було з фітнесистами з Руминії та Венгрії. До останнього не вірив, що виграю по «моделям». Думав, що буде як на чемпіонаті Європи, коли перемогу віддали «своєму» венгру. Проте, ні. Україна зайняла перше командне місце. Щодо Ані, то її результатом я задоволений. адже вона стала чемпіонкою у свої категорії», – ділиться Олексій Горішний, фітнесист.

            I_3546445546fpc-vspA 

У підсумку непереможний черкаський тандем виборов три золотих нагороди Кубку світу. Не знайшлося рівних Анні Крукоській у категорії «бікіні», де вона посіла почесну першу сходинку, інші дві золоті нагороди виборов її тренер Олексій Горішний. Загалом, за останні чотири тижні непереможний тандем Горішний-Круковська вибороли вісім золотих та одну срібну медаль. Тому цей змагальний сезон спортсмени завершили із беззаперечним званням кращих не лише в Україні, але й у світі.

                                          dgfdfgfdg5567657FYGmScx1pSE 

                               5645645645L0KUHHD8oQ 

                          LPe6545445QT8UDW-c