Свято «Капризу»
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 11 червня 2012, 05:39

777777hjjjhjkjkjjkjktaranc23

   Свій день народження відсвяткував черкаський танцювальний ансамбль «Каприз». Спеціально до ювілею танцівники колективу підготували звітний концерт. Свої 25 років «Каприз» відзначив із розмахом.

   На ювілейному концерті творчого колективу «Каприз» панувала справжня танцювальна феєрія та відчуття свята. І не дивно, адже йому виповнилося 25 років. Керівник ансамблю Лілія Тихомирова зізнається, що до звітного концерту колектив готувався майже рік.

   «Незважаючи на перипетії та складнощі, ми наважились на цей концерт. Звісно, не без допомоги батьків та спонсорів. Вони нас дуже підтримали та навіть надихнули. Танцює у нашому ансамблі і племінниця депутата Світлани Трофімовій. Саме вона і стала спонсором цього свята. Пані Трофімова сказала, що якщо в нас проблеми, то вона завжди все вирішить і допоможе. Батьки дуже допомогли ,адже діти дуже хотіли цього концерту. У цьому році в нас дуже багато випускниць і цей концерт варто було влаштувати навіть через те, що їм потрібно було віддати шану, що протанцювали у цьому колективі понад десть років свого життя», – ділиться Лілія Тихомирова, керівник ансамблю «Каприз»

   Цього дня аби привітати колектив з ювілеєм до залу завітало чимало знаних у світі танцю гостей не лише з України, але й зі США. Господиня свята Лілія Тихомирова приймала у подарунок не лише надзвичайно гарні букети квітів, але й низку танцювальних подарунків від гостей заходу. Привітати колектив із Днем народженням завітала й сама Світлана Трофімова. Депутат зізнається, що побаченим була приємно вражена. Окрім цього, жінка запевняє, що саме колектив «Каприз» надихнув її на нові, проте уже танцювальні, звершення.

   «Я беру в Лілії уроки танців. Ось уже третій місяць вчу вальс, це дуже важка робота. Важко, але такий драйв відчуваєш. Кожній дитині треба відчути, що таке танець. Кожна мама має віддати свою дитину хоч ненадовго на танці. Лілія звернулася до мене, як до депутата, аби я допомогла з організацією. Адже на сьогодні такі колективи лишаються самі. Практично я допомогла в організації цього свята і не шкодую, адже я бачу такі чудові виступи та радісні обличчя батьків, чиї діти тут виступають», – ділиться Світлана Трофімова, гостя заходу

   Під час святкового концерту на сцену вийшло більше сотні танцівників ансамблю, віком від 3 до 25 років. Гості танцювального дійства мали змогу насолодитися низкою незвичайних танцювальних номерів. Танцівники ансамблю дивували своїх гостей надзвичайними хореографічними постановками та трюками. Глядачі таким танцювальним шоу були просто приголомшливі, адже неодноразово викликали юних танцівників на «біз».

   «Мені неймовірно сподобалося. Я б теж хотіла так гарно танцювати. Те, що танцівники демонстрували на сцені – справжні трюки! Чесно кажучи, у мене аж «горять» долоні від того, скільки раз нам доводилося аплодувати», – ділиться враженнями Олена Корнієнко, глядач.

   У планах колективу «Каприз» продовжити свою діяльність і влітку, дивуючи своїми танцями черкащан на різноманітних святах та концертах. Загалом на святковий концерт танцювального ансамблю «Каприз» завітало близько тисячі черкащан.