Черкаські орієнтувальники здобули «Кубок партизанської іскри»
Написав Administrator   
П'ятниця, 01 червня 2012, 06:30

kompas-na-karte-0065768745576ghnhjfg02758127-preview

   Володарями міжнародного Кубку та численних нагород повернулися з Южноукраїнська черкаські спортивні орієнтувальники. На Миколаївщині понад триста спортсменів зі всієї України, Росії та Молдови змагалися за першість Міжнародних багатоденних змагань зі спортивного орієнтування «Кубок партизанської іскри». Черкаси представили спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

   Як повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, за результатами змагань в особистих виступах черкасці вибороли золото, срібло та дві бронзи. На найвищу сходинку п’єдесталу пошани у віковій групі «ч-12» піднявся Богдан Зачишигрива. Аліна Миронюк серед 12-річних дівчат була другою. Треті місця серед 14-річних посіли Анжела Ткаченко (поміж дівчат) та Дмитро Оберемко (поміж хлопців)

   В естафетах черкасці впевнено забрали три комплекти золотих нагород. У 12-річних дівчат – це Вікторія Позняховська, Яна Приступа і Катерина Сокур. У 12-річних хлопців – це Богдан Зачишигрива, Владислав Малега та Данило Погребець. А у 14-дівчат – Анжела Ткаченко, Аліна Миронюк і Валерія Шинкаренко.

   Проте найвищим і найбажанішим результатом для черкасців стало загальнокомандне перше місце і отримання Кубку змагань. Як зазначила наша тренер Тетяна Уфімцева, до цього черкасцям на цих змаганнях не вдавалося досягти такого. У попередні роки наші спортсмени поверталися із 11, 9 та 7 місцями.

   Наступним змаганням, у яких візьмуть участь наші орієнтувальними, стане чемпіонат України, який 1-3 червня прийме с. Сунки Смілянського району. 15-17 червня у Христинівці відбудеться чемпіонат області.