У Черкасах відгриміли два етапи чемпіонату України з трекових гонок
Написав Administrator   
Вівторок, 10 вересня 2019, 08:10

1009 29197465

Перегони відбувалися на території черкаського аеропорту

Такий різновид змагань у нашому місті був вперше, та організатори запевняють, що не востаннє – повідомляє provce.ck.ua. Тим паче, що черкаська гостинність та трекова траса припала до снаги всім учасникам.

Своїх «залізних коней» назапиленій трасі випробовувало 16 спортсменів. У суботу вони від’їздили третійетап Чемпіонату, а в неділю – четвертий. Перегони відбуваються досить швидко,тож, зазвичай, за одні вихідні учасники встигають відганяти аж два етапи. Серед

учасників – четверо черкащан.

-       Трекові перегони – це змагання, які проходять по колу, завдовжки 400 метрів. На трасі одночасно стартує четверо автомобілів. Головне у цій дисципліні – отримати найкращий час проїзду та домчати першим на фініш, - каже організатор перегонів, керівник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – У нас учасники із Києва, Луцька, Чернівців та Черкас.

Андрій Яроменко був не лише організатором, а й безпосереднім учасником Чемпіонату. І виступ у рідному місті приніс йому перемогу в обох етапах.

Переможець зауважує, що отримати «золото» йому допомогла підтримка черкащан та команда професійних механіків, які готували автомобіль до цих гонок. Також обіцяє, що боротиметься за перемогу і на наступних етапах ЧУ з трекових гонок.