Просять підтримати участь черкащанина Вадима Мазніченка у міжнародних змаганнях
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Вівторок, 03 вересня 2019, 11:31

03092019 n

Голова Асоціації ветеранів збройних сил Естонії запросив черкащанина для обміну досвідом у впровадженні сучасних методик реабілітації для учасників бойових дій та участі у забігу Талліннського марафону


Вадим Мазніченко відомий країні за проектом «Нескорені». Воїн втратив на фронті від ворожого снаряду праву ногу і ліву руку. Незважаючи на втрату кінцівок, Вадим не втратив найголовнішого – бойового духу, і тепер планує не лише своє власне подальше життя, а й має безліч цікавих ідей.
На сьогоднішній день за запрошенням Голови Асоціації ветеранів збройних сил Естонії Енна Адсона Вадим запрошується з 6 по 10 вересня 2019 року відвідати м.Талінн (Естонська республіка) для обміну досвідом у впровадженні сучасних методик реабілітації для учасників бойових дій, які отримали поранення, контузії, каліцтва внаслідок війни, та презентації діючих програм з фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій в Україні, які мають бути підтримані у майбутньому Естонською Республікою.
Є прохання підтримати участь Вадима Мазніченка у його міжнародній поїздці, як представника Черкащини, для обміну досвідом та участі у забігу Талліннського марафону 2019 р.
Немає нічого неможливого для українців! МИ Є СИЛА!


Збираємо! Допомагаємо!

ПриватБанк
Номер картки 5168742234774721
Призначення платежу: поповнення картки Мазніченко Вадим