Тулуб похвалив «Славутич» та висловив невдоволення ремонтом на стадіоні
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 28 травня 2012, 19:45

tullyb

Сьогодні Тулуб пройшовся по справам спортивним

   Напевне, ні для кого не секрет, що почесного президента Сергія Тулуба у футбольному клубі «Славутич» поважають і навіть по-доброму побоюються. Сьогодні у «Черкаського спорту» є приємна новина для клубу – виступи черкасців в Другій лізі голова черкаської ОДА назвав вдалими. Про це сьогодні на брифінгу в ОДА заявив Сергій Борисович. А от ремонтні роботи на «Центральному» стадіоні Черкас Тулуб оцінив на трієчку. Далі пряма мова.

 

«Славутич» завершив свій дебютний сезон на третьому місці. Я вважаю, що головне для команди в цьому чемпіонаті було відновити виступи в професійній лізі. Зараз ми вже заявили про себе і зробили це, посівши третю позицію. До того ж зараз у команди є впевненість у тому, аби наступного сезону підвищити результат. Питання про завдання на наступний чемпіонат поставимо таким чином, аби вже в тому сезоні забути про Другу лігу і підвищитися у класі. Зараз ми над цим активно працюємо, аби не підвести вболівальників команди.


   Щодо робіт на «Центральному» стадіоні, то за п’ятибальною шкалою я їх оцінюю на трійку. Насправді там вже багато що зроблено і ви це бачили. Але до нового сезону нам потрібно підготуватися повноцінно, виконати все те, що ми обіцяли: довести до ладу табло, відремонтувати деякі приміщення (скоріш за все, мали на увазі туалети, – авт.), зробити для тренувань запасне поле, відремонтувати доріжки і зміцнити газон основного поля. На стадіоні я нещодавно був, дивився, критикував керівництво стадіону. Найближчими днями мій перший заступник контролюватиме всі процеси на стадіоні особисто. Там вже давно повинно мало бути табло, гроші були виділені хто знає коли, але міськвиконком його чомусь своєчасно не проплатив. Це все організаційні моменти, та я вважаю, що це також пов’язано з низьким рівнем відповідальності деяких керівників», – заявив Сергій Тулуб.