Спортивна Черкащина: підсумки першої половини 2019 року
Субота, 20 липня 2019, 15:01

0806 -

І півріччя цього року відзначилося високими результатами і показниками

 

За І півріччя 2019 року з олімпійських видів спорту проведено 172 заходи, зокрема забезпечено участь збірних команд області в 91 чемпіонаті та Кубках України, проведено 36 навчально-тренувальних зборів з підготовки до всеукраїнських змагань та забезпечено проведення 45 чемпіонатів та Кубків області.

З неолімпійських видів спорту проведено 74 заходи, зокрема забезпечено участь збірних команд області в 27 чемпіонатах та Кубках України, проведено 21 навчально-тренувальний збір та забезпечено проведення 26 чемпіонатів та Кубків області.

Присвоєно звання майстер спорту України – 20 спортсменам області, майстер спорту міжнародного класу – 2 спортсменам. Управлінням присвоєно спортсменам області 451 спортивний розряд, зокрема кандидати в майстри спорту України – 220, перший спортивний розряд – 231.

Фантастичні здобутки учасників ІІ Європейських ігор, які відбулися в Мінську. Анастасія Сапсай, яка виборола «золото» змагань та Андрій Болобан, який посів п'яте місце в загальному заліку. Вражають досягнення наших гімнастів. На Чемпіонаті Світу серед юніорів з гімнастики спортивної в Угорщині Назар Чепурний здобув золото на поперечині та став бронзовим призером у вільних вправах.