Збірна команда депутатів Черкащини виступила у фіналі Всеукраїнської Спартакіади
Написав Віктор Яременко   
Вівторок, 11 червня 2019, 15:00

11062019 098765 n

У Чорноморськe відбулися змагання фінальної частини Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад

Поступившись лише чемпіонам команді Івано-Франківської області та бронзовим призерам команді Полтавщини волейбольна команда області посіла четверте місце.

Футзалісти у грі за вихід до фінальних змагань основний час гри з чемпіонами командою Івано-Франківщини завершили з рахунком 1:1 і лише по пенальті поступилися майбутнім чемпіонам. Варто зауважити, що команда з Івано-Фраківщини здобула перемогу у

всіх зустрічах і лише одна нічия з командою нашої області.

На досить високому рівні виступили представники команди у індивідуальних видах спорту. Так депутат Поташської сільської ради Маньківського району Лариса Килимниченко втретє виборола абсолютну перемогу в змаганнях з шахів, срібним призером у змаганнях з шашок став депутат Христителівської сільської ради Чорнобаївського району Михайло Кожушний, на високому рівні провів змагання з настільного тенісу Володимир Сушкета, депутат Іванівської сільської ради Уманського району.

За підсумками загальнокомандної першості команда області, набравши 366 очок, програвши лише декілька очок командам, що посіли місця з третього по п’яте, зайняла шосте місце серед п’ятнадцяти збірних команд областей. А чемпіонами четвертий рік поспіль стали депутати Івано-Франківської області, випередивши команди Сумської та Житомирської областей.

Джерело: Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА