Змагання найшвидших
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 08 травня 2012, 06:08

127470rgtrtyhjjjjhjhkkjhhj3247_img_6322

   Днями на Черкащині відбувся легкоатлетичний крос других районних сільських спортивних ігор. Цього разу до участі у змаганнях долучилося понад десять команд із одинадцяти сіл району. Приймало другі районні сільські спортивні ігри село Сагунівка. Цього дня змагальники мали подолати низку дистанцій: чоловіки дистанцію у 3000 метрів, жінки – 1000 метрів. Учасники легкоатлетичного забігу окрім швидкості демонстрували ще й свою витривалість, адже пересувалися не звичайною біговою доріжкою, а ґрунтовою дорогою зі спусками та підйомами, які вимагали неабиякої зосередженості та координації рухів.

   Як повідомляє Черкаська РДА, у підсумку переможницею серед жінок та золотою призеркою стала Марина Фінашкіна  з села Леськи. Срібло виборола учасниця з села Сагунівка Аліна Фесенко, а бронза дісталася Анжелі Панкратовій з Руської Поляни. Переможцем серед представників сильної статі став Олександр Зелінський з Мошен, почесну другу сходинку посів яснозірець Роман Руденко, третім став В’ячеслав Ключка з Хацьок.

   У загальнокомандному підсумку золото спортивних ігор виборола команда з Руської Поляни, срібло спортсмени з Сагунівки, бронзовими призерами стали легкоатлети з Хацьок. Переможці змагань отримали почесні грамоти, нагороди та привітання.