«Вікторія» підкорює фітнес
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 05 травня 2012, 16:30

DSC_hgjghjhjx4444455566tgft555550201

   Золото та срібло Кубку України з фітнесу вибороли дві вихованиці черкаського танцювального колективу «Вікторія».

   Змінити танці на фітнес вирішили танцівники колективу «Вікторія», які днями повернулися із всеукраїнських змагань з фітнесу. Ідея взяти участь у чемпіонату з фітнесу прийшла до керівниці колективу Вікторії Сухенко. Жінка розпочала активну підготовку своїх танцівників. Упродовж декількох місяців вихованці колективу «Вікторія» займалися із цілою командою тренерів, серед яких були провідні бодібілдери, фітнесисти та гімнасти Черкащини.

   «Гімнастикою з дітками займалась тренер Наталя Міщенко, особисто я – готувала більше хореографічні постановки. Фітнес для нас розпочався із знайомством із представником Черкаської обласної федерації фітнесу Олександром Васильовичем. Саме він наштовхнув мене на таку ідею і запропонував свою допомогу у підготовці учасників. Ось так,цілою командою тренерів ми готували наших танцівників до дебюту у фітнесі»,  – ділиться Вікторія Сухенко, керівник зразкового колективу «Вікторія» Черкаського багатопрофільного міського центру.DSC_01sdsfdgfhtu678843545yk.mxvzsdwr80

   Протягом декількох днів у Севастополі проходив Кубок України з бодібілдингу, бодіфітнесу, класичного бодібілдингу, фітнесу та бікіні IFBB. Найсильніші та найкрасивіші люди України з’їхалися до Севастополя аби продемонструвати свої вміння та розділити між собою дев’ятнадцять комплектів нагород. Серед широкого представництва учасників були і спортсмени з Черкащини. Зокрема, своїх підопічних на ці змагання привезла один із провідних тренерів Черкащини Антоніна Оробець та керівник зразкового колективу «Вікторія» Вікторія Сухенко.

   «Чесно кажучи, на цих змаганнях я була більше не як тренер, а як мама. Адже участь у чемпіонаті брали обидві мої дитини, тому хвилювання було «в квадраті». Для Віки та Ярослава ці змагання були справжнім дебютом у цьому виді спорту, а от для Богданки участь у подібних змаганнях – це звична справа», – розповідає Вікторія Сухенко, керівник зразкового колективу «Вікторія» Черкаського багатопрофільного міського центру.

DSC_0vbnjbhmmmmnfghfthftdfgfcxgdftr577203   Попри неймовірне хвилювання, вихованці колективу «Вікторія» таки засяяли на цих змаганнях і виправдали сподівання керівника ансамблю. Золото Кубку України з фітнесу у категорії «ювінали 10-11 років» виборола Богдана Чорна, а почесне срібло приміряла Вікторія Сухенко, яка також виступала у категорії «ювінали 10-11 років».

   «Було дуже приємно, готувалися дуже наполегливо. Я взагалі вперше у такому брала участь, але мені дуже сподобалось і, думаю, що це мій не останній чемпіонат з фітнесу. Сподіваюсь, що наступного разу поповню свою колекцію уже золотою медаллю з фітнесу» – ділиться Вікторія Сухенко, учасниця змагань.

   Окрім золотої і срібної медалі черкащанки Вікторія Сухенко та Богдана Чорна вибороли на цих змаганнях квоту, яка є своєрідною перепусткою на чемпіонат світу, куди найвірогідніше поїде Богдана Чорна. 

   «Перший раз взяти участь у подібних змаганнях і одразу увійти у трійку призерів, я вважаю, що це успіх. І на цьому ми зупинятися не збираємось, будемо розвиватися і в цій спортивній сфері», – додає Вікторія Сухенко, керівник зразкового колективу «Вікторія» Черкаського багатопрофільного міського центру.

                 DSC_0bgjhnbkmjlyre534te5s5213 

   Окрім цього, у планах танцювального колективу «Вікторія» продовжувати свої заняття фітнесом та доповнити свої танцювальні перемоги новими нагородами але вже у фітнесі. Наразі творчий колектив розпочав активну співпрацю із Черкаською обласною федерацією фітнесу, спільно з якою буде готуватися до майбутнього чемпіонату України, який має відбутися уже цього вересня у Черкасах.