Черкаси танцюватимуть сальсу
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 25 квітня 2012, 13:21

a2khgfjhgjhgj77888888888UcTN2Ga8Справжнє свято сальси цими вихідними має відбутися у нашому місті. У Черкасах пройде презентація першої професійної танцювальної школи сальси «CasaDeRitmo salsa school». Танцювальний захід такого формату проходитиме у Черкасах вперше.  

   «Для Черкас «Salsa Open Air» – це справжнє ноу-хау. На всіх відвідувачів чекатиме не лише цікава розважальна програма, але й низка сюрпризів та приємних подарунків. Тому всі, хто не байдужий до танців або ж хоче навчитися танцювати, просто не може пропустити це грандіозне відкриття», – ділиться Юлія Тюріна, організатор заходу.

На гостей заходу чекатиме низка цікавих конкурсів та розваг. У кожного відвідувача буде можливість безкоштовно відвідати майстер-клас з латиноамериканських танців та клубної латини. Зокрема, майстри танцю навчатимуть всіх бажаючих танцювати сальсу, бачату та реггетон. Окрім майстер-класів на відвідувачів свята чекатиме справжня танцювальна вечірка у стилі сальса та низка цікавих розіграшів та конкурсів. Цього дня розігруватимуться скидки у низці торгівельних мереж міста та абонементи на безкоштовні заняття у студії танцю. Свято сальси розпочнеться у неділю, 29 квітня, о 18.00 на на площі «Хрещатик-Сіті».