За підсумками квітня кращий спортсмен Черкащини – боксер Євген Овсянніков
Вівторок, 08 травня 2018, 08:57

0705 Овсянніков

Кандидатами на звання кращого за підсумками минулого місяця були семеро спортсменів

7 травня у відділенні Національного олімпійського комітету України у Черкаській області відбулося засідання експертної комісії із визначення кращого спортсмена місяця за підсумками спортивного квітня.

За звання кращого спортсмена минулого місяця, як ніколи, змагалося відразу семеро спортсменів, які продемонстрували відмінні спортивні результати та здобули нагороди чемпіонатів України та Європи. Зокрема Олексій Сюткін (триатлон), який здобув два перших місця на чемпіонатах України, Софія Новіцька (стрільба з лука), яка здобула бронзу чемпіонату України, Дмитро Омеляненко (кульова стрільба) – виборов два срібла та дві бронзи чемпіонату України, Максим Хроненко (кульова стрільба), який також здобув два срібла та дві бронзи чемпіонату України, Кароліна Махно (бокс), яка на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді посіла І місце у ваговій категорії 81 кг, Діана Залевська (фехтування) – на чемпіонаті Європи з фехтування серед молоді здобула ІІІ місце у командній першості та Євген Овсянніков – боксер, який на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків до 22 років виборов ІІІ місце у ваговій категорії 49 кг.

Експертна комісія відзначила, що протягом квітня спортсмени Черкащини, дійсно, здобули низку нагород, і всі вони продемонстрували гідні результати. При цьому кращого спортсмена обирали серед трьох претендентів: Кароліни Махно, Євгена Овсяннікова та Діани Залевської, адже вони здобули нагороди чемпіонатів Європи.

Тож за результатами голосування звання кращого спортсмена Черкащини у квітні здобув уманчанин, майстер спорту України з боксу Євген Овсянніков.

Спортсмен та його тренер Віктор Петриченко отримають грошову винагороду від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

 

Джерело: noc-ch.ck.ua