Спортсмен з Умані став переможцем чемпіонату світу серед студентів
Субота, 05 травня 2018, 08:21

0505 гирі

Студент УДПУ Хмільовий Валентин взяв участь у Словенії у чемпіонаті світу серед студентів та чемпіонаті Європи з гирьового спорту

У змаганнях прийняли участь найсильніші спортсмени Світу та Європи, серед яких і збірна команда України, в складі якої був студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини: Хмільовий Валентин – вагова категорія до 70 кг.

Спортсменові УДПУ вдалось якнайкраще показати свою майстерність та чудову фізичну форму. Валентин виступав у п’яти номінаціях і в підсумку привіз зі Словенії п’ять нагород, з яких чотири – золотих! Наш студент став найкращим на чемпіонаті Світу серед студентів, чемпіонаті Європи серед чоловіків в поштовху довгим циклом 2*32 кг, чемпіонаті Європи серед чоловіків в двоборстві 2*32 кг, естафеті 2 хв. / 2*24 кг. В естафеті 2 хв./ 2*16 кг Валентин Хмільовий здобув срібну нагороду.

В підсумку збірна команда України здобула І загальнокомандне місце, обійшовши господарів змагань словенців. Серед студентів наша збірна також стала першою, довівши ще раз, що в цьому виді спорту ми є найсильнішими.