Нові перемоги кікбоксерів Черкащини
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 07 квітня 2012, 09:36

prih2

   Кікбоксери-пожежники повернулися з чемпіонату України з новими перемогами та званнями.

   Днями черкаські спортсмени повернулися із одного з відповідальніших всеукраїнських змагань – чемпіонату країни. До складу збірної Черкаської області увійшло декілька представників Академії пожежної безпеки, а саме: Андрій Тютюник, Віталій Максимів, Артем Савенко та Ігор Приходько, який є не лише тренером, але й майстром спорту міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіоном Європи та Кубку світу.

   Позмагатися черкаським спортсменам довелося із трьома сотнями кікбоксерів із різних куточків України. Проходили змагання з 29-го березня по 1-ше квітня у місті Бровари Київської області.

   Як зазначає Академія пожежної безпеки, у результаті, черкаські кікбоксери-рятувальники вибороли в особистому заліку аж три чемпіонські титули й одну бронзову нагороду.hgfyiy89556u56u67j6ji5i67u Перші сходинки чемпіонату посіли Ігор Приходько (у ваговій категорії до 81 кг), Андрій Тютюник (у ваговій категорії до 75 кг) та Віталій Максимів (у ваговій категорії до 60 кг). А третю сходинку виборов Артем Савенко (у ваговій категорії до 63,5 кг).

Такі високі результати забезпечили нашим спортсменам місця у збірній команді України з кікбоксингу і можливість захищати нашу державу на світовій арені. Окрім медалей черкаські рятувальники привезли додому ще й нові звання. Зокрема, Ігор Приходько отримав звання найсильнішого кікбоксера країни у своїй ваговій категорії та посвідчення «Заслуженого майстра спорту України» з кікбоксингу. 

Наступними відповідальними змаганнями для черкаських спортсменів буде чемпіонат Європи, який заплановано на листопад 2012-го року. Саме на цих змаганнях будуть розіграні ліцензії на Всесвітні ігри бойових мистецтв.

                                   yjtgjd78u56eduykyk7uIMG_1457