Атлети Черкас на турнірі "Шалені домкрати" вибороли 9 медалей
Понеділок, 26 лютого 2018, 18:43

2602 жим 1

Черкаські пауерліфтери представництва UPC взяли участь у всеукраїнських змаганняхз жиму лежачи, екстремального жиму, тяги та підйому штанги на біцепс

Спортсмени з різних регіонів України для визначення сильніших з’їхалися до Житомира на турнір "Шалені домкрати" з жиму лежачі, екстремального жиму, тяги та підйому штанги на біцепс. Серед претенднтів на медалі були і пауерліфтери черкаського представництва UPC.

Приємно відзначити, що наші атлети і атлетки вибороли загалом 5 перших місць, по дві срібні і бронзові медалі.

У жимі лежачи серед open в категорії до 56 кг, подолавши штангу вагою 42,5 кг, здобула перше місце Мутовкіна Людмила. Стронська Тетяна змагалася одразу в двох вправах серед open в категорії до 60 кг, де виграла срібну медаль у жимі із результатом 47,5 кг та здобула золоту нагороду у підйомі штанги на біцепс із результатом 25 кг. Ще одну нагороду серед наших дівчат виборола Пономаренко Юлія, яка у змаганні з підйому штанги на біцепс була другою серед open у категорії до 48 кг із результатом 17,5 кг.

Дві бронзові медалі виграв Байда Олександр (на знімку на головній сторінці): одну нагороду серед open в категорії до 110 кг із результатом в тязі 270 кг, іншу медаль в абсолютній першості з екстермального жиму, пожавши штангу вагою 100 кг на 20 разів;

Губа Микола відзначився гарним результатом у становій тязі серед open в категорії до 100 кг, подолавши штангу вагою 210 кг та здобувши не тільки золоту нагороду, а й виконав норматив кандидата у майстри спорту України, також перші місця спортсмен виборов у підйомі штанги на біцепс із результатом 70 кг та в екстремальному жимі, пожавши штангу вагою 75 кг на 25 разів.

2602 жим 2

 

Регіональний представник UPC м. Черкаси Олександр Байда щиро висловлює подяку організаторам змагань турніру "Шалені домкрати" м. Житомир та бажає всім спортсменам гарного відновлення та подальших великих перемог.

 

2602 жим 3