Боротьба за Євро-2012
Написав Administrator   
Вівторок, 03 квітня 2012, 06:10

857658578657856school

   На Черкащині продовжується футбольні змагання серед школярів. Наприкінці березня у зональних районних змаганнях І етапу Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО–2012 взяли участь учні із загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Лисянського, Смілянського, Чорнобаївського, Черкаського районів, м. Ватутіне.

   Як повідомляє Черкаська ОДА, у Черкаському районі змагання проходили на спортивних майданчиках Будищенської, Геронимівської, Степанківської та Сагунівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІст. У спортивному святі взяли участь 347 учасників із 20 загальноосвітніх шкіл. До фіналу ввійшли команди Білозірської, Леськівської, Тубільцівської та Червонослобідської ЗОШ І-ІІІст.№2.

   Зональні змагання з футболу серед шкільних команд ЄВРО–2012 цього дня відбулися і в Смілянському районі. У них взяли участь представники 8 шкіл району (144 учасники). Це Костянтинівської спеціалізованої, Ротмістрівської, Березняківської, Голов’ятинської, Макіївської, Сунківської, Ташлицької, Тернівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.

   До фіналу вийшли: у Ротмістрівській зоні – команда Ротмістрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Березняківській – команда Березняківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Костянтинівській – команди Сунківської та Голов’ятинської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. 

   У Ватутіному в змаганнях брали участь 8 команд.Переможцем стала команда Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Ватутінської міської ради.

   У Лисянському районі заходи відбулися у трьох зонах. Зокрема, у Виноградівському навчально-виховному комплексі брали участь команди Виноградівського, Мар’янівського, Шубоставського, Вотелівського навчально-виховних комплексів; у селищі міського типу Лисянка – 4 команди загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1, 2, Яблунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Смільченцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

   Що ж стосується Чорнобаївського району, то у зв’язку з несприятливими погодними умовами, І етап Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012 серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів відбувався в районному Спорткомплексі на міні-футбольному майданчику. Участь у ньому взяло 24 команди в кількості 240 учнів. 

   Фіналістами стали: команди Богодухівського; Веселохутірського; Хрестителівського навчально-виховних комплексів та Чорнобаївської гімназії.