Всеукраїнське золото у черкаських гімнастів
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 02 квітня 2012, 06:18

gjjghjgcdutsu65us4rh46t3gIMG_3729

   Черкаські гімнасти повернулися із низкою нагород із всеукраїнських змагань зі спортивної гімнастики «Юний гімнаст». Захищати честь Черкащини на всеукраїнській арені поїхала збірна команда із восьми юних спортсменів. Протягом декількох днів, з 29-го березня і по 1-ше квітня, гімнасти з усіх куточків країни боролися за головні нагороди цього чемпіонату. Всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики на призи Олімпійського призера, заслуженого майстра спорту України Олександра Береша  «Юний гімнаст» уже восьмий рік поспіль проходять у Херсоні і збирають лише найсильніших представників цього виду спорту.

   Цього року у турнірі «Юний гімнаст» взяли участь близько 100 спортсменів у віці від 8 до 16 років у кваліфікації I, II та III розрядів. Звання кращих виборювали представники гімнастичних шкіл Луганська, Черкас, Донецька, Одеси, Харкова, Хмельницького, Запоріжжя, Кіровограда, Мелітополя, Первомайська та Херсона.

   Традиційно всі учасники змагання отримали футболки із символікою чемпіонату, а призери І та ІІ розрядах та кандидати в майстри спорту нагороджувались дипломами, медалями та грошовими винагородами від фонду Олександра Береша.

   Пропонуємо вашій увазі результати черкаських спортсменів на всеукраїнських змаганнях зі спортивної гімнастики на призи заслуженого майстра спорту України Олександра Береша  «Юний гімнаст»:

I розряд:

1 м. - Смірнов Антон (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.)-74,1

2 м. – Кравченко Артём (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.)-72,9

3 м. – Марченко Олег (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.) -69,9

II розряд:

1 м. - Смирнов Артём (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.)- 78,9

2 м.- Науменко Назарий (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.) – 77,8

3 м. – Коваленко Артём (Дніпродзержинськ) -77,7

5 м. – Чепурной Назар (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.)- 77,4

12 м. – Ковтун Илья (тр. Надюк І.В., Моргунов М.В.)- 73,0