Близько 100 орієнтувальників змагалися за медалі чемпіонату області
Написав Ігор Волошин   
П'ятниця, 30 березня 2012, 09:57

karta1

   Чемпіонат області зі спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів завершився e селі Мошни Черкаського району. У змаганнях взяло участь 96 спортсменів з різних куточків області.

   Левову частку нагород здобули вихованці черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Серед 10-річних дівчат та хлопців п’єдестали пошани повністю були за черкасцями. Золото приміряли Ірина Возна та Іван Погребець, срібло – Яна Волинець і Богдан Олексюк, бронзу – Аліна Миронюк та Сергій Пелипас.
   Поміж 12-річних нашим Анастасії Працеділо та Владу Малезі підкорилися треті сходинки. У категорії «Ж-14» не було рівних Дарї Запісочній, а в «Ч-14» – Івану Сухецькому. Анжела Ткаченко стала першою між 16-річних дівчат, а Дмитро Оберемко третім у цій же віковій категорії серед хлопців. Найсильнішим із 18-річних юнаків виявився Андрій Кудін, а серед повнолітніх дівчат золото дісталося Катерині Білюк, срібло – Тетяні Бойко, бронза – Марії Кучеренко. Наступним змаганням, в яких боротимуться наші спортсмени, стане чемпіонат України в Світловодську 5-9 квітня.
   Довідка: 
   У Черкасах спортивне орієнтування розвивається на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, що знаходиться в приміщенні Черкаської обласної організації ТСОУ (вул. Хрещатик, 195, к. 403), тел. 45-75-14.