Студенти-педагоги Умані змагалися у шахах та шашках
П'ятниця, 10 листопада 2017, 10:09

1011 шахи1

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся турнір з шахів та шашок

За інформацією прес-служби уманського вишу цей традиційний спортивний захід проходив за коловою системою —порізно дівчата та окремо хлопці. Боротьбу за перемогу вели 26 учасників. Студенти мали можливість проявити свою кмітливість, розумову вправність та здібності і, звичайно, поборотися за призове місце. У аудиторії, де проводились змагання, панувала напружена атмосфера, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації.

У підсумку змагань з шашокмаємо такі результати серед дівчат: І місце – Олена Косуліна (НН інститут економіки та бізнес-освіти);ІІ місце – Анастасія Кривошеєнко (факультет соціальної та психологічної освіти);ІІІ місце – Ніколаєва Вероніка (факультет української філології). В результаті протиборств хлопців місцярозподілились так:І місце – Микола Клишкін, ІІ місце – Віталій Поміркований (історичний факультет),ІІІ місце – Максим Кляхін (факультет соціальної та психологічної освіти).

У змаганнях з шахів серед дівчатперемогли: І місце – Анастасія Чернега, (НН інститут економіки та бізнес-освіти); ІІ місце – Анастасія Кривошеєнко(факультет соціальної та психологічної освіти), а підсумки результатів хлопців виглядають наступним чином:І місце – Віталій Кізокян(факультет іноземних мов), ІІ місце – Євгеній Сміцький(факультет соціальної та психологічної освіти), ІІІ місце – Антон Нехай(історичний факультет).Керівник спортклубу університету Володимир Щербина вручив переможцям грамоти.

 

1011 шахи