Черкащани візьмуть участь в події, яку занесуть в Книгу рекордів України
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 23 березня 2012, 12:30

 0_32057_5c204b2f_L

   У Києві відбудеться знакове спортивне шоу, яке матиме назву третя Олімпіада бойових мистецтв. В одному залі кращі спортсмени світу демонструватимуть свої вміння в дванадцятьох видах єдиноборств. Широке представництво на цьому турнірі матиме і Черкащина. Здебільшого наші спортсмени змагатимуться в карате Шотокан. Цю федерацію очолює черкащанин - Анатолій Науменко. Сенсей, який має шостий дан, нещодавно в Києві взяв участь у прес- конференції, присвяченій цій події.

 

   23 березня в київському Палаці спорту відбудеться ІІІ Олімпіада бойових мистецтв. Глядачі та вболівальники спостерігатимуть  цю унікальну подію одночасно на десяти спортивних майданчиках.  У рамках олімпіади будуть представлені такі види спорту, як Комбат Дзю-дзюцу, Кіокушин карате, карате Шотокан, Кунг-фу саньда, Бойове самбо, Кік-боксинг, Сегу будо, Мікс Файт, Муай тай, Хортинг, Кураш, Таолу. Також буде проведено вечір рекордів від професіоналів Ліги стронгменів.

 

   В Олімпіаді візьмуть участь представники 35 країн. Організаторами виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, НОК України та Міжнародний союз бойових мистецтв.  Представник національного проекту «Книга рекордів України» Ігор Підчибій  відмітив, що Олімпіада бойових мистецтв буде зафіксована в Книзі рекордів України в категорії «спорт - масові заходи», адже це  найбільший спортивний захід щодо кількості учасників в Україні, за попередніми даними, очікується більше тисячі учасників.