Удома і рідні стіни допомагають
Вівторок, 19 вересня 2017, 18:19

1909 етикетка

У Черкасах відбувся І-й відкритий чемпіонат Черкас з пауерліфтингу та окремих вправ федерації UPC

Понад 100 спортсменів у більш як у 180 номінаціях приїхали з різних куточків України, щоб позмагатися в пауерліфтингу: присіданні, жимі, тязі, екстремальному жимі та підйомі штанги на біцепс. Змагання були організовані на високому та професіональному  рівні - під супровід ведучого, спікера змагань, арбітрів міжнародних категорій, «живої» рок-музики. Атлетам нічого не залишалось як змагатись на максимальний результат. Варто відзначити спортсменів з м. Черкас, Канева, Звенигородки, Умані, Таращі, Києва, Харкова, Кременчука та Макіївки, які виступали з великою мотивацією, яка не залишала спортсменів протягом 12-годинних напружених змагань.

Черкаські спортсмени під керівництвом тренера та головного організатора змагань, президента комітету пауерліфтингу федерації UPC в м. Черкаси -  Олександра Байди, вибороли найбільшу кількість нагород, зробивши великий крок до змагань Кубку України, які відбудуться 6-8 жовтня 2017р. та Кубку Європи - 10-12 листопада 2017р.

Президент черкаського представництва комітету пауерліфтингу України UPC - Олександр Байда, щиро висловлює подяку всім спортсменам, асистентам та вболівальникам за активну підтримку. Особлива подяка - депутату Черкаської обласної ради Роману Буданцеву і Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. 

 

Олександр Байда, станова тяга, 1 місце, вагова категорія до 110 кг, показаний результат 285 кг

1909 байда

Андрій Горай, присідання, показаний результат 220 кг

1909 горай

Микола Губа, вагова категорія 100 кг, показаний результат 75 кг

1909 Губа

 

 

 

1909 заг фото

 

На ГОЛОВНІЙ СТОРІНЦІ Олеся Киян, станова тяга, вагова категорія до 56 кг, показаний результат 120 кг