Черкащани поза конкуренцією
Четвер, 27 липня 2017, 14:34

270717 7

У обласному центрі за нагороди

змагалися морські багатоборці з усієї

України

 

Наш обласний центр приймав чемпіонат України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків, чемпіонат України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи, чемпіонат України з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи та чемпіонат України з веслування на шлюпках серед чоловіків.

За нагороди чемпіонату змагались 10 чоловічих і 5 юнацьких команд (загалом 105 спортсменів). На змагання до Черкас приїхали команди із Івано-Франківської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Донецької, Київської, Дніпропетровської, Черкаської областей та Києва.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце. У особистому заліку I місце отримав Єгор Новохатько.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків команда Черкаської області також  виборола перше загальнокомандне місце.

У особистому заліку I місце дісталось Віталію Снесару.

За результатами змагань з веслування на шлюпках серед чоловіків команда Черкаської області виборола друге загальнокомандне місце.

За результатами змагань з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце, команда Черкаської області (КПНЗ «Юний моряк») здобула третє загальнокомандне місце.