Робінгуди Черкащини з новими нагородами
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 17 березня 2012, 12:41

PICT16fgfff56yfghfg11   Черкащани повернулися з новими нагородами із чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

   Чотири дні, з12-го і по 15-те березня, збірна Черкаської області била по мішенням та доводила своє право на звання кращих стрільців країни. Гідну конкуренцію нашим спортсменам склали збірні команди більше ніж з десяти міст України. Захищати кольори Черкащини на ці змагання поїхали чотири спортсмени. Проходив цьогорічний чемпіонат у Дніпропетровську.

  Кращі результати показав майстер спорту України міжнародного класу Василь Ковальчук, який виборов 2 нагороди – перше місце у вправі R4 (гвинтівка, 10 м, стоячи, 598 очок) та друге місце у вправі R5 (гвинтівка, 10 м, лежачи, 599 очок). Майстер спорту Володимир Польськой посів почесне друге місце у вправі Р3 ( спортивний пістолет, 25 м, 551 очко) та привіз додому срібло змагань.

  Бронзу виборов ще один наш земляк – Сергій Зеленько, який посів третє місце у вправі R3 (гвинтівка, 10 м, лежачи, 585 очок). А єдина представниця прекрасної статі у збірній Черкащини Ірина Бичова посіла два шостих  місця - у вправі R5 ( гвинтівка, 10 м, лежачи) та R4 (гвинтівка, 10 м, стоячі).