Черкаські гімнасти з новими нагородами
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 16 березня 2012, 15:35

DSC00185   Шосте загальнокомандне місце та низку нагород привезли черкаські гімнасти із IV Спартакіада школярів України зі спортивної гімнастики.
   Цілих чотири дні кращі гімнасти країни змагалися у вправності та майстерності у такому нелегкому виді спорту, як гімнастика. Честь Черкащини на цих змаганнях захищали вихованці тренерів Ірини Надюк та Максима Моргунова. Загалом, черкаські кольори на цих змаганнях захищала збірна команда із чотирьох юних гімнастів, а саме: Мельник Роман (1997 р. н., КМС), Марченко Олег (1998 р. н., І розряд), Смірнови Антон та Артем (2001 р. н., І розряд).
  Гідними суперниками для наших черкащан стали гімнасти іще з 17-ти міст України. Попри неймовірно жорстку конкуренцію, вихованцю черкаської гімнастики Антону Смірнову все-таки вдалося вибороти найвище місце на п’єдесталі першості, змагаючись за програмою І розряду ще з 22-ма спортсменами. Другу сходинку у цьому ж розряді посів брат переможця – Артем Смірнов. Попри те, що брати Смірнові набрали однакову суму балів (68,733), журі вирішило віддати золото Антону, а срібло – Артему Смірновим. А почесне четверте місце дісталося черкащанину Олегу Марченко.  
Свої здібності та вміння засвідчив на цих змаганнях і Роман Мельник, який посів 8-ме місце у багатоборстві, 4-те місце на кільцях і 7-ме- на поперечені, брусах та 8-ме на вільних вправах. Наступним відповідальним змаганням для наших гімнастів стане Відкритий чемпіонат області та Всеукраїнські змагання «Юний гімнаст на призи ЗМС України О. Береша» у Херсоні.