Поза конкуренцією ДЮСШ №1 м. Умань
Понеділок, 26 червня 2017, 00:28

260617 1

Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фіз.виховання в навчальних закладах 

 

Управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації спільно з Черкаським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України підбито підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України. За умовами конкурсу, які визначають чотирирічний цикл для різних типів навчальних закладів, участь приймали дитячо-юнацькі спортивні школи.

Беззаперечним лідером і переможцем обласного етапу стала дитячо-юнацька спортивна школа №1 м.Умань (директор – В.Г. Грязнов), яка також за підсумками 2016 року зайняла І місце у рейтингу з олімпійських видів Черкаської області та високе 7 місце у Всеукраїнському рейтингу. Саме Уманська ДЮСШ представлятиме Черкащину у ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу.

Друге місце посіла Корсунь-Шевченківська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа (директор – С.О. Федоренко), третє – Смілянська дитячо-юнацька спортивна школа «Олімп» (директор – В.А. Коломієць).

Загалом у конкурсі прийняли участь 11 із 14 освітянських спортивних шкіл області. Управління освіти і науки ЧОДА та Черкаське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України вітає переможців та призерів, а також висловлює сподівання на більш активну участь спортивних шкіл у наступному 4-річному циклі Всеукраїнського огляду-конкурсу, що сприятиме популяризації здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом серед учнівської молоді Черкащини.

 

Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України