Спортивне свято
Написав Administrator   
Четвер, 15 березня 2012, 08:23

63fhfhfghfg12   Позмагатися у шахах, шашках, настільному тенісі та армреслінгу мали всі бажаючи спортивного дійства, що днями проходило на Черкащині.

   Як повідомляє Черкаська ОДА, нещодавно в приміщенні Нетеребського будинку культури в с.Нетеребка Корсунь-Шевченківського району відбулося спортивне свято. Учасники виявили могли позмагатися у шахах, шашках, настільному тенісі та армреслінгу.

   Переважно це були старшокласники Нетеребського НВК, а також старше покоління с.Нетеребка. Взяла участь у цих змаганнях і сільський голова Марія Прутас, обравши для спортивних баталій шахівницю, і, до речі, перемогла жителя Нетеребки Михайло Вадченко. Затято змагалися у шашках також директор будинку культури Володимир Піль і Антін Дзігора.

  Боротьба за перші місця виявилася не на жарт. Але в підсумку усі залишилися задоволеними. Грамоти переможцям вручила сільський голова Марія Прутас. Їх отримали Вікторія Задорожня, Олександр Коваленко, Євгеній Іващенков та Олег Даценко.

  Не менш задоволеним заходом був і директор будинку культури Володимир Піль, адже саме йому припало його організовувати. І захід удався на славу. Проте в розмові він зауважив, що якби молодь активніше брала участь у таких змаганнях, їх можна було б організовувати щотижня, а відтак прищеплювати молоді любов до спорту, навчати піклуватися про своє здоров’я. Тож, сподіваємося, юні нетеребчани не залишаться байдужими і знову стануть учасниками вже нових змагань.